Honda ka prezantuar aeroplanët e quajtur HondaJet Elite S

233
honda-ka-prezantuar-aeroplanet-e-quajtur-hondajet-elite-s

Ka kaluar një kohë e gjatë që kur Honda fluturoi me aeroplanin e parë në vitin 2003 dhe u certifikua në 2015. Kompania e njohur për veturat më pas hyri në tregun e avionëve të lehtë me modelin e saj Hondajet Elite. Është një aeroplan biznesi që tani ka marrë një version të ri me synimin për të vazhduar suksesin e paraardhësit të tij.

HondaJet Elite S i është dhënë ngjyra dhe përmirësime të reja për fluturime më të sigurta. Motorët e tij janë mbi krah, dhe ky dizajn i njohur si Montimi i Motorit Mbi-The-Wing (OTWEM) i ka sjellë HondaJet disa çmime aeronautike për dizajnin dhe inovacionin.

Pesha maksimale e ngritjes është rritur me 90.7 kg, që do të thotë që klientët mund të marrin një pasagjer më shumë, të mbajnë më shumë bagazhe ose të fluturojnë 222 km më gjatë.

Skema të reja ekskluzive të ngjyrave janë në dispozicion që janë shtuar në zgjedhjen ekzistuese, përkatësisht Gunmetal, Luxe Gold dhe Deep De Blue.

Aeroplani gjithashtu përmban Sistemin e Avancuar të Shtimit të Drejtimit (ASAS), i cili zvogëlon ngarkesën e punës së pilotit dhe rrit sigurinë, veçanërisht në kushte të pafavorshme të motit. Meqenëse ky është një aeroplan i lehtë, ky duhet të jetë një lehtësi e shtuar.

Sistemet FAA Data Comm dhe ACARS përmirësojnë efikasitetin e komunikimit dhe rrisin sigurinë. /Njeshi/

The post Honda ka prezantuar aeroplanët e quajtur HondaJet Elite S appeared first on Njeshi.