77-vjeçarja nga Podujeva arrestohet për armëmbajtje pa leje

230
77-vjecarja-nga-podujeva-arrestohet-per-armembajtje-pa-leje

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje janë arrestuar tetë persona në Podujevë, të cilët kanë qenë të kërkuar me urdhëresa të gjykatës. Në mesin e të arrestuarve është edhe një 77-vjeçare.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, Policia ka bërë me dije se e moshuara është arrestuar për armëmbajtje pa leje.

“Sh. S femër 77 vjeç, shtetase e Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për armëmbajtje pa leje)”, thuhet në njoftim.

Aksionet janë ndërmarrë në lokacione të ndryshme, përkatësisht në fshatrat Dumnicë, Dobratin, Gllamnik dhe në qytetin e Podujevës.

Njoftimi i plotë i Policisë:

Policia në Podujevë arreston tetë persona të kërkuar me urdhëresa të gjykatës

Gjatë kësaj jave nga njësitet policore të Podujevës, në 8 (tetë) aksione të ndara, janë arrestuar 8 persona për të cilët kishte urdhëresa të gjykatës.

Aksionet janë ndërmarrë në lokacione të ndryshme, përkatësisht në fshatrat Dumnicë, Dobratin, Gllamnik dhe në qytetin e Podujevës, ku janë arrestuar 8 persona me urdhëresa të gjykatës.

Personat e arrestuar janë:

-A. Sh mashkull, 21 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për vjedhje të rëndë),

-G.Amashkull, 20 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për vrasje në tentativë denim 3 vite),

-S.S mashkull, 31 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për ”Dëmtim i minjerave dhe mineraleve),

-Sh. S femër 77 vjeç, shtetase e Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për armëmbajtje pa leje)

-B. L. mashkull, 33 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë të gjykatës për Lëndim trupor ),

-L. D. mashkull, 47 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë për vjedhje),

-A. D. mashkull, 26 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, ( urdhëresë gjykatës për posedim të narkotikëve), dhe

-F.S.mashkull,24 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës për veprën Asgjësim apo dëmtim të pasurisë.

Personat e arrestuar pas përfundimit të procedurave policore, konform urdhëresave të gjykatës janë proceduar më tej.