PDK zyrtarizon kandidaturat për kryetar komune në Prizren dhe Fushë Kosovë

165
pdk-zyrtarizon-kandidaturat-per-kryetar-komune-ne-prizren-dhe-fushe-kosove

Prezantimin e tyre do të bëjë, kryetari në detyrë i kësaj partie, Enver Hoxhaj.

Konferenca për kandidatin që do ta synojë Prizrenin fillon në ora 13:00, ndërsa për atë të Fushë Kosovës nga ora 15:00.

Partia Demokratike e Kosovës në asnjërën prej këtyre komunave nuk qeverisë./Rahovec.net/