Incident në festë Jasmina i hedh shampanjën në supe Andit teksa ai kërcen me Shqipen

257
incident-ne-feste-jasmina-i-hedh-shampanjen-ne-supe-andit-teksa-ai-kercen-me-shqipen

Një incident ka ndodhur në festën e “Përputhen”.

Ditë më parë, konkurrentët e “Përputhen” u mblodhën në një vend, për të festuar bashkë pas përfundimit të programit.

Gjatë puntantës së sontme, Shqipja zbuloi se kishte ndodhur një incident në festë, të cilin e kishte shkaktuar Jasmina.

Konkurrentja tregoi skenë xhelozie teksa Andi po vallëzonte me Shqipen, ajo u afrua dhe i hodhi shampanjën mbi supe atij.

Shqipja tha se shampanja ra edhe mbi të, por nuk e dinte se për kë tregoi ajo skena xhelozie. /Lajmi

The post Incident në festë Jasmina i hedh shampanjën në supe Andit teksa ai kërcen me Shqipen appeared first on Gazeta Press.