Haradinaj në përkrahjeve të bizneseve, ka dy kërkesa për Qeverinë

191
haradinaj-ne-perkrahjeve-te-bizneseve,-ka-dy-kerkesa-per-qeverine
“Pandemia e ka vështirësuar afarizmin dhe ia ka pamundësuar pagesën e tatimeve shumë bizneseve, prandaj kërkojmë nga Qeveria e Kosovës që:
-Afatin i cili përfundon më 30 qershor, të përcaktuar me vendim të Qeverisë, si masë e Programit të Rimëkëmbjes Ekonomike, ta shtynë deri në fund të vitit 2021; dhe
– të zgjatet periudha e marrëveshjeve për shlyerje të detyrimeve”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.
“Meqenëse Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike ka vonuar të miratohet nga Kuvendi i Kosovës, afatet për faljen e ndëshkimeve të bizneseve janë të kufizuara dhe si pasojë nuk kanë mundur të përfitojnë nga kjo masë, edhe ashtu e pamjaftueshme”, ka shtuar tutje ai./Rahovec.net/