LVV: BQK e “shurdhër” ndaj rritjes së çmimeve për sigurime (Video)

168
lvv:-bqk-e-“shurdher”-ndaj-rritjes-se-cmimeve-per-sigurime-(video)

Guvernatori i BQK, Mehmeti raportoi në komisionin për Buxhet

Në raportimin e guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti për të gjeturat e Raportit të Progresit për vitin 2020 para Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere, deputetët e Vetëvendosjes e kanë kritikuar BQK-në për ngritjen e çmimeve për primet e sigurimeve prej 26 përqind më 2019. Në këtë komision u miratua edhe raporti për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale./21Media

 

 

The post LVV: BQK e “shurdhër” ndaj rritjes së çmimeve për sigurime (Video) appeared first on Gazeta Press.