Debate: “Ndikimi ekonomik dhe pasojat e krizës” (Video)

197
debate:-“ndikimi-ekonomik-dhe-pasojat-e-krizes”-(video)

Hajdari: Qeveria Kurti nuk po ngutet me nxjerr pako mbështetëse që ndoshta nuk ka ndikim pozitiv.-Bytyqi: 19 mijë qytetarë humben punën në Maqedoninë e Veriut.-Breshani: Krizën e pandemisë mund ta kalojmë me një turizëm patriotik

Qeverisë Kurti nuk po i ngutet të nxjerrë pako të reja mbështetëse për bizneset dhe qytetarët, derisa shteti fqinj Maqedonia e Veriut ka nxjerrë 6 sosh kundër pandemisë Covid-19, u tha në konferencën rajonale “Ndikimi ekonomik dhe pasojat e krizës”, organizuar nga Oda eAfarizmit të Kosovës në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri – Perëndimore dhe Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë të Qarkut të Vlorës,/21Media

The post Debate: “Ndikimi ekonomik dhe pasojat e krizës” (Video) appeared first on Gazeta Press.