Daut Haradinaj prezanton kandidaten e radhës për Asamble në Prishtinë

475
daut-haradinaj-prezanton-kandidaten-e-radhës-për-asamble-në-prishtinë

Haradinaj ka thënë se Valbona është vajza e veprimtarit të kahershëm, Jetullah Sopjani.

“Në listë e Aleancës për Prishtinën do të jetë edhe Valbona Sopjani – Berisha, një grua e suksesshme. Valbona është vajza e veprimtarit të hershëm, Jetullah Sopjanit. Me angazhimet e saj në biznes dhe në fushën e kulturës ka treguar mjaft sukses. Besoj që ky sukses do ta përcjell edhe në kandidaturën e saj për Asamblenë Komunale të kryeqytetit”, ka shkruar Haradinaj në llogarinë e tij në Facebook.

Postimi i plotë: 

Në listë e Aleancës për Prishtinën do të jetë edhe Valbona Sopjani – Berisha, një grua e suksesshme. 

Valbona është vajza e veprimtarit të hershëm, Jetullah Sopjanit.

Me angazhimet e saj në biznes dhe në fushën e kulturës ka treguar mjaft sukses. Besoj që ky sukses do ta përcjell edhe në kandidaturën e saj për Asamblenë Komunale të kryeqytetit.

Suksese e na priftë e mbara Valbonë! /Rahovec.net/