A (s)ka telashe privatizimi në Kosovë?(Video)

223
a-(s)ka-telashe-privatizimi-ne-kosove?(video)

Tolaj: Dy faktorë të jashtëm kanë ndikuar që Agjencia për vitin 2020 të ketë të hyra më të vogla

Pandemia dhe kërkesa e qeverisë për pezullim të shitjeve, kanë qenë arsyet kryesore që kanë ndikuar në rënien e të hyrave të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2020. Kështu deklaroi drejtori i Agjencisë së Privatizimit, Valon Tolaj, në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ku sot është shqyrtuar raportin vjetor i kësaj Agjencie për vitin 2020./21Media

The post A (s)ka telashe privatizimi në Kosovë?(Video) appeared first on Gazeta Press.