Motra poston foto me nënën- ky është komenti i Labit

187
motra-poston-foto-me-nenen-ky-eshte-komenti-i-labit

Agnesa Gashi nuk është emër i panjohur për publikun kosovar.

Ajo është motra e moderatorit të njohur Labit, të cilin e duan të gjithë për shkak të karrierës së tij të gjatë në ekranin televiziv.

Pejanja është e martuar dhe nënë e dy djemve, por shpesh viziton nënën e saj me të cilën edhe sot ka ndarë një imazh të këndshëm.

E kësaj foto nuk i rezistoi Labi i cili nuk e kurseu dashurinë të cilën e shprehi publikisht.

“Ju dua” iu thotë nënës e motrës.

Ndërkohë që nuk mungoi as komenti i resë së tyre Qëndresës e cila shkroi: “Ma te miiraat.. ju duam shumee “./Kosovarja/

The post Motra poston foto me nënën- ky është komenti i Labit appeared first on Gazeta Press.