Karakteristika e re e Google Maps ndihmon përdoruesit

197
karakteristika-e-re-e-google-maps-ndihmon-perdoruesit

Google Maps ka marrë edhe më shumë karakteristika të gjeneratës së re dhe Google i shfaqi këto veçori të reja për Android dhe iPhone në ngjarjen I/O 2021.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, duke filluar me këtë azhurnim të ri, përdoruesit do të jenë në gjendje të lëshojnë Live View në Google Maps dhe të skanojnë mjedisin e tyre, duke përdorur aplikacionin për të shfaqur më pas të gjitha llojet e detajeve në lidhje me dyqanet dhe restorantet përreth tyre.

Veç kësaj thuhet se Google ka azhurnuar Live View me informacione më të mira në lidhje me shenjat e rrugës dhe kompania ka premtuar se aplikacioni do të jetë i dobishëm, veçanërisht në kryqëzimet komplekse, “kështu që ju të dini saktësisht në cilën rrugë po shkoni dhe në cilën mënyrë duhet të shkoni”.

Duke folur se si të përcaktoni se ku jeni, Live View gjithashtu merr një tjetër tipar të dobishëm – harta do të jetë në gjendje t’ju tregojë se ku jeni në lidhje me vendet kryesore që keni vizituar, të tilla si një hotel.

Kështu që, thjesht zhbllokoni telefonin tuaj, hapni Live View, skanoni mjedisin dhe pastaj duhet të shihni një tregues për hotelin tuaj në krye të fotografive të marra nga kamera juaj, i cili do t’ju ndihmojë të kuptoni se sa larg jeni nga ky vend dhe gjithashtu si të ktheheni më shpejt. /Njeshi/

The post Karakteristika e re e Google Maps ndihmon përdoruesit appeared first on Njeshi.