Dita e Presidentit – Vjosa Osmani bashkë me ish-presidentët shkojnë te shtatorja e Ibrahim Rugovës

179
dita-e-presidentit-–-vjosa-osmani-bashke-me-ish-presidentet-shkojne-te-shtatorja-e-ibrahim-rugoves

Presidentja Osmani së bashku me ish-presidentët Fatmir Sejdiu, Behgjet Pacolli dhe Atifete Jahjaga do të vendosin lule te shtatorja e Ibrahim Rugovës, në orën 09:00.

Ndërsa në orën 11:00, Osmani merr pjesë në hapjen solemne të “Javës së Bibliotekës”.

Në orën 13:00, Osmani së bashku me ish-presidentët Sejdiu, Pacolli dhe Jahjaga vizitojnë Muzeun “Shtëpia e Pavarësisë së Kosovës Dr. Ibrahim Rugova”.