Produksioni i Vera Grabockes dhe Alketa Vejsiut e perzuri Gjonin nga Festivali i 58-të i RTSH-së

220
produksioni-i-vera-grabockes-dhe-alketa-vejsiut-e-perzuri-gjonin-nga-festivali-i-58-te-i-rtsh-se

Ne media u perfol se Gjon’s Tears ka marre pjese ne Festivalin e RTSH-se por nuk eshte pranuar dhe tashme qe Zvicra e zgjodhi perfaqesues po behet nami.

Por burime per Kryefjala.com kane zbuluar se Gjon eshte ftuar vitin e kaluar ne Festivalin e 58-te te Kenges nga organizatoret Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu por pasi Gjoni ka pergatitur kengen dhe ka ardhur nga Zvicra ato e kane perzene me pretekstin se ne Festival nuk ka me vend.

Kjo ka qene arsyeja qe Gjon ka vendosur kete vit qe te perfaqesoje Zvicren, me kengen “Tout l’univers” ku arriti te dilte i treti ne finale.

The post Produksioni i Vera Grabockes dhe Alketa Vejsiut e perzuri Gjonin nga Festivali i 58-të i RTSH-së appeared first on Gazeta Press.