Asgjësohet mall në vlerë prej 11 mijë euro

361
asgjesohet-mall-ne-vlere-prej-11-mije-euro

 

Drejtori i Inspekcionit në komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri, ka bërë të ditur se janë larguar pako të mallit me afat të skaduar në vlerë prej 11 mijë euro.

“Kompanitë e përgjegjshme e largojnë me kohë mallin me afat të skaduar, dhe e ftojnë Inspekcionin në mbikëqyrje të asgjësimit. Kësisoj, sot u asgjësuan mallra ne vlerë mbi 11 mijë euro. Komuna e Prishtinës është e vetmja komunë që nuk takson për një shërbim të tillë, në mënyrë që të inkurajohen të gjitha bizneset që të veprojnë njësoj”, ka shkruajtur Tahiri në Facebook./21Media

The post Asgjësohet mall në vlerë prej 11 mijë euro appeared first on Gazeta Press.