Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj një gruaje, dyshohet për dy vepra penale

198
prokuroria-speciale-ngrit-aktakuze-ndaj-nje-gruaje,-dyshohet-per-dy-vepra-penale

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër të pandehurës me inicialet A.N.

Ajodyshohet se ka kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Speciale njofton se e pandehura me inicialet A.N., ka kryer dy veprat penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Konflikt i interesit”.