Kurti thërret mbledhje të qeverisë

171
kurti-therret-mbledhje-te-qeverise

Kabineti qeveritar i Qeverisë Kurti II do të mblidhen në ora 13:00. Kështu kanë njoftuar nga zyra e kryeministrit.

Ndërsa në mëngjesin e sotëm kryeministri Albin Kurti mbajti mbledhjen e parë të Këshillit Ministror për Integrim Evropian.

Kurti në këtë takim tha se kërkesat dhe kriteret që dalin nga procesi i integrimit në Bashkimin Evropian për vendin tonë në kuptimin e standardeve që duhen arritur dhe plotësuar do të trajtohen me seriozitetin e duhur dhe me përkushtimin e nevojshëm.  /Rahovec.net/