Kosova me marrëveshje për lirinë e lëvizjes me pesë shtetet fqinje, përfshirë edhe Serbinë

120
kosova-me-marreveshje-per-lirine-e-levizjes-me-pese-shtetet-fqinje,-perfshire-edhe-serbine

Ministri i MPB-së Xhelal Sveçla ka sqaruar se personat e palëve të treta janë personat që nuk janë shtetas të palëve nënshkruese.

“Kjo është në frymën e interesave të përbashkëta si rezultat i zotimit të 6 liderët të shteteve në Samitin e Sofjes dhe për akton kushtet e hyrjes dhe lëvizjes të qytetarëve të palëve të treta”.

“…qytetarët e palëve të treta janë persona që nuk janë shtetas të palëve nënshkruese”.