Syla: Kurti në Bruksel i barazoi çetnikët me UÇK-në

131
syla:-kurti-ne-bruksel-i-barazoi-cetniket-me-uck-ne

Syla gjithashtu tha se Kurti po flet sikur të jetë kryeministër i UNMIK’ut, shkruan Express.

“Më shumë po duket një fjalim i një kryeministri të UNMIK’ut, ose të ‘Krahinës Socialiste të Kosovës’, e jo të Kosovës. Ai po barazon, UCK-në me krimet e Ballkanit. Ai nuk po bën ndarje. Po thotë “Të gjithë kriminelët e Ballkanit Perëndimor”. Kur ka cu letër Albin Kurti, vetëm Rexhep Selimit i ka cu letër”, është shprehur Syla në T7.

Tutje, Syla tha se me këtë qasje Kurti po thotë se çdo faj po ua adreson krerëve të UÇK’së.

“Tash po don ta ruajë një narracion të ri duke thënë se tash duke i luftuar këta të Hagës, luftohet oligarkia dhe korrupsioni, e gjendjet fajtori i përhershëm”, ka thënë Syla.

“Me këtë qasje, Kurti po do të thotë se për cdo faj këtu, janë këta të UCK’së. Njëfarë mënyre çetnikët dhe UCK’në po i barazon sepse nuk po i ndan”, shtoi Syla.