Jeta dhe lulet…

223
jeta-dhe-lulet…

 Xhevahire Baftiu tash tetë vite merret me kultivimin  e luleve

Gratë neper fshatra po angazhohen në kultivimin e luleve, duke synuar që të rrisin prodhimin, llojllojshmërinë e luleve dhe daljen sa më herët në treg. Me këtë veprimtari po merret është edhe familja Baftiu nga Davidovci i Shtimes.(Teksti- Bahtir Cakolli, kamera- Sahit Troshupa)./21Media

The post Jeta dhe lulet… appeared first on Gazeta Press.