Android 12: Pamjet e para të një sistemi operativ nga Google me dizajn tërësisht ndryshe

153
android-12:-pamjet-e-para-te-nje-sistemi-operativ-nga-google-me-dizajn-teresisht-ndryshe

Ajo që tashmë ishte zbuluar paraprakisht tani është zyrtarizuar si pjesë e ngjarjes kryesore në Google I / O 2021. Android 12 vjen me një pamje rrënjësisht të re të dizajnit.

Fjala magjike tani është individualizmi. Google dëshiron të paraqesë Android ndryshe në të ardhmen.

Konkretisht, kjo do të thotë që Android përshtatet me përdoruesin e tij. Muri mund të shërbejë si bazë për ngjyrat në të cilat paraqitet sistemi. Sistemi karakterizohet përgjithësisht nga butona të mëdhenj dhe më të rrumbullakosur.

Në përgjithësi, vihet re që ka edhe më shumë animacione të elementeve të ndryshëm. Nëse zbatohet me shkathtësi, kjo mund të çojë në mënyrë subjektive në një përvojë më të butë të përdoruesit.

Cilësimet e shpejta dhe miniaplikacionet gjithashtu janë rishikuar plotësisht.

Edhe këtu, rregullimet individuale të dizajnit janë në plan të parë. Nëse rrëshqisni një miniaplikacion nga një vend në sfond në një tjetër, ngjyra përshtatet në përputhje me rrethanat – nëse kjo është e qartë.

Ora në ekran bllokohet është edhe fleksibël – në varësi të se sa hapësirë që ju duhet për shkak të njoftimeve.

Sigurisht, Android 12 nuk ka të bëjë vetëm me dizajnin e ri. Një aspekt tjetër i rëndësishëm janë cilësimet e përparuara të privatësisë.

The post Android 12: Pamjet e para të një sistemi operativ nga Google me dizajn tërësisht ndryshe appeared first on Njeshi.