Kush kë e ofendoi? Përplasje mes Mimoza Kusarit dhe Abelard Tahirit në mbledhjen e Kryesisë

158
kush-ke-e-ofendoi?-perplasje-mes-mimoza-kusarit-dhe-abelard-tahirit-ne-mbledhjen-e-kryesise

“Gjatë diskutimit të sotëm në raport me zhvillimet e seancës së kaluar, kam kërkuar nga përfaqësuesit e PDK-së që kur u përmendën zhvillimet e asaj dite, të kenë kujdes dhe të mos përsëriten ku jemi ofenduar, komentet dhe agresiviteti në dalje i PDK-së karshi ministres së jashtme, ka qenë jasht cdo praktike paralemtnare. Ky koment i imi në mbledhjen e kryesisë, ka bërë që dy përfaqësuesit e PDK-së të ngriten dhe të dalin nga mbledhja”, ka thënë Kusari-Lila.

Lexo edhe:

PDK lëshon mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit