Pejë/ Një grua kanoset me vdekje nga ish-bashkëshorti

236
peje/-nje-grua-kanoset-me-vdekje-nga-ish-bashkeshorti

Një femër në fshatin Ramun të Pejës ka raportuar se është kanosur me vrasje nga ish-bashkëshorti.

Deri te kanosja thuhet të ketë ardhur si pasojë e ndarjes së tyre.

I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.