Merkel dhe Kurti sot bisedë për dialogun me Serbinë

178
merkel-dhe-kurti-sot-bisede-per-dialogun-me-serbine

Merkel do të komunikojë me Kurtin përmes një videokonference, ku do të diskutohet një gamë e gjerë çështjesh, ndër to edhe dialogu me Serbinë, raporton DW.

Zëdhënësi i qeverisë gjermane, Steffen Seibert, njoftoi se biseda do të përqendrohet shumë në kursin e reformave në Kosovë.

Më tej bashkëbiseduesit do të diskutojnë për procesin e afrimit të Kosovës me Bashkimin Evropian si dhe për dialogun e ndërmjetësuar nga BE midis Kosovës dhe Serbisë.