Gjest madhështore, Hoxhe Fatmiri Latifaj heq kapuçin e Hoxhës për ta vendos kapuçin e bardh!

225
gjest-madheshtore,-hoxhe-fatmiri-latifaj-heq-kapucin-e-hoxhes-per-ta-vendos-kapucin-e-bardh!

Hoxhe Fatmir Latifaj që njëherë ishte edhe luftëtar i Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës dhe invalid i luftës në emisionin “Kojshia Show “beri një gjest madhështore duke larguar kapuçin e hoxhës për ta vendos kapuçin e bardh!

Shih minutën 3.50 për ta parë ketë moment./Gazeta Press/

The post Gjest madhështore, Hoxhe Fatmiri Latifaj heq kapuçin e Hoxhës për ta vendos kapuçin e bardh! appeared first on Gazeta Press.