Djali bashkë me nuse rrahin babain në Malishevë

174
djali-bashke-me-nuse-rrahin-babain-ne-malisheve

Një qytetarë në Malishevë ka raportuar se është sulmuar fizikisht nga djali dhe nusja e tij.

Viktimës i është ofruar tretman mjekësor.

Me sugjerim të prokurorit ndaj viktimës është lëshuar “Urdhër për mbrojtje të përkohshme emergjente”.

Të dyshuarit pas inicimit të rastit janë liruar, rasti vazhdon  në procedurë të rregullt.