Kosova dhe Italia bashkëpunojnë rreth inovacionit

242
kosova-dhe-italia-bashkepunojne-rreth-inovacionit

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando ka njoftuar se më 24 dhe 25 qershor, në Prishtinë do të organizohet ngjarja “Italy Meets Digital Kosovo”.

Sipas tij, kjo ngjarje, do të mbahet për zgjerimin e bashkëpunimit tonë mbi inovacionin me pjesëmarrjen e Unioncamere del Veneto Area Science Park STIKK – Kosovo ICT Association Innovation Centre Kosovo Enterprise Europe Network Prishtina REA.

Orlando ka shkruar në Twitter se në këtë ngjarje janë të ftuar ministrja Rozeta Hajdari, Manlio Di Stefano Mario Pozza, Uranik Begu dhe të tjerë. /Njeshi/

The post Kosova dhe Italia bashkëpunojnë rreth inovacionit appeared first on Njeshi.