Haradinaj: Kurti rrezikon të bie në dialog teknik, po shkon shpesh për dreka dhe darka në Bruksel

182
haradinaj:-kurti-rrezikon-te-bie-ne-dialog-teknik,-po-shkon-shpesh-per-dreka-dhe-darka-ne-bruksel

Haradinaj tha se në fillim Kurti ishte mirë duke i bërë presion Serbisë por tani po shkon në dreka dhe darka në Bruksel.

“Mendoj se Kurti po bën gabim në hapa me dialogun . Në fillim ishte mirë po i bënte presion Serbisë, por tani ka filluar ti zbehë këto. Ka filluar të marrë pjesë në dreka dhe darka në Bruksel. Ndoshta më e udhës ka qenë mos me ba dy herë vizita në Bruksel pa shku një herë në SHBA. Shkuarja e tij tej federata e BE-së, Borrelit dhe Laçakut, po bën që ai të bie në dialog teknik” tha Haradinaj në ATV.