Drejtori i AKI-së shkon në komisionin për mbikëqyrjen e kësaj agjencie

145
drejtori-i-aki-se-shkon-ne-komisionin-per-mbikeqyrjen-e-kesaj-agjencie

Deri tash në sallën e takimit ndodhet Ajeti, deputetetja Ganimete Musliu dhe deputeti Dimal Basha, derisa kanë filluar të vijnë edhe deputetët e tjerë.

Takimi do të jetë i mbyllur për media, ndërsa në fund pritet të ketë konferencë për media.