Djali nga Istogu deklaron se i është zhdukur nëna

291
djali-nga-istogu-deklaron-se-i-eshte-zhdukur-nena

Një djalë e ka raportuar si të zhdukur nënën e tij.

Istogasi ka deklaruar se nga data 9 maj nuk dinë asgjë për vendodhjen e saj.

Policia po merret me rastin.

Njoftimi i plotë i policisë:Reklamë

PERSON I ZHDUKUR/Istog, 09.05.2021-17:00. Ankuesi mashkull kosovar ka  raportuar se nëna e tij nga data e lartcekur është larguar nga shtëpia dhe deri me tani nuk ka njohur se ku gjendet. Me urdhër të prokurorit kujdestar, rasti është inicuar.