‘Kam informacione të dorës së parë, Çitaku do të jetë krydiplomatja e ardhshme e Shqipërisë’

156
‘kam-informacione-te-dores-se-pare,-citaku-do-te-jete-krydiplomatja-e-ardhshme-e-shqiperise’

Zeka ka thënë se Çitaku do të jetë kryediplomatja e ardhshme e Shqipërisë, dhe se për këtë ka informata.

“E kam informacionin e dorës së parë, Vlora Çitaku do të jetë ministre e Punëve të Jashtme të Shqipërisë”, tha Zeka.

Ai ka theksuar se Edi Rama është kryeministri i parë Shqiptar që ka emëruar dy ministra të Kosovës në Qeverinë e tij.