ASK-ja zbaton 9 të gjetura të Auditorit

191
ask-ja-zbaton-9-te-gjetura-te-auditorit

 

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar Raportin e Auditimit të performancës të teknologjisë së informacionit në Agjencinë e Statistikave të Kosovës, qeverisja, menaxhimi i operacioneve dhe siguria e sistemeve, ata kërkojnë mbështetje për sigurimin e serverëve të të dhënave./21Media

 

The post ASK-ja zbaton 9 të gjetura të Auditorit appeared first on Gazeta Press.