Deputeti gjerman, Nils Schmid uron Kurtin

161
deputeti-gjerman,-nils-schmid-uron-kurtin

Schmid është shprehur se fitorja e kryeministrit Kurti në zgjedhjet e këtij viti tregon qartë dëshirën e popullit të Kosovës për ndryshime politike. Si zëdhënës, ai ka ritheksuar mbështetjen e plotë të Grupit Parlamentar për reformat social demokratike dhe për rrugën e Kosovës drejt integrimit evropian.