Dalin rezultatet e lotarisë amerikane – ja si ta kuptoni nëse keni fituar

209
dalin-rezultatet-e-lotarise-amerikane-–-ja-si-ta-kuptoni-nese-keni-fituar

Nëse keni aplikuar për lotarinë amerikane, nga dje do të mund të merrni përgjigjen e shumë pritur.

Ju mund të kontrolloni në faqen e internetit të E-DV https://dvprogram.state.gov/ duke filluar nga 8 maji 2021, duke klikuar mbi butonin “check status” dhe duke vendosur kodin tuaj unik që keni marrë gjatë aplikimit.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të vizitoni faqen e cila është përmendur më lartë bashkangjitur me linkun.

Më pas duhet të klikoni në butonin “check status”, dhe në butonin pasues “continue”. Pasi t’i keni shtypur të dy butonat, atëherë para jush shfaqen disa pyetje të cilat ju duhet t’i plotësoni.

Pyetjet janë të bazuara në informacionet të cilat i keni pranuar në fillim gjatë aplikimit.

The post Dalin rezultatet e lotarisë amerikane – ja si ta kuptoni nëse keni fituar appeared first on RahovecNET.