Qumështarët me halle të shumta

63
qumeshtaret-me-halle-te-shumta

Kërkohet ndihma nga qeveria për përballimin e situatës

Shoqata e Industrisë së Qumështoreve të Kosovës dhe Shoqata e Prodhuesve të Qumështit nga qeveria e kaluar janë akordua të paguhen 25% të stoqeve të produkteve të qumështit. Këto shoqata ankohen se fondet e ndara ende nuk janë dhënë nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë. Ata kërkojnë nga qeveria Kurti për alokimin e këtyre mjeteve./21Media

The post Qumështarët me halle të shumta appeared first on Gazeta Press.