Kosnett flet për investimet 20 vjeçare të SHBA-ve në Kosovë

226
kosnett-flet-per-investimet-20-vjecare-te-shba-ve-ne-kosove

 

Ambasadori amerikan, Philip Kosnett, në emisionin “Click” të Gazeta Press ka folur për investimet 20 vjeçare të SHBA-ve në Kosovë.

“Ndihmë amerikane deri në një masë sepse ajo që njerëzit e quajnë ‘ndihmë e jashtme’ kjo do të zvogëlohet e atë duam ta zëvendësojmë me investime”, ka deklaruar Kosnett në Click.

Ai tutje ka thënë se një prej arsyeve pse ishin aq të lumtur për vendosjen e marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Izraelit ka të bëjë me atë “se e shohim Izraelin potencialisht jo vetëm si shembull, por edhe si partner të Kosovës për ndërtimin e sektorit të teknologjisë, të bujqësisë”./21Media

The post Kosnett flet për investimet 20 vjeçare të SHBA-ve në Kosovë appeared first on Gazeta Press.