Ermira sjellë foto të papublikuar nga martesa me Goldin

183
ermira-sjelle-foto-te-papublikuar-nga-martesa-me-goldin

Gold Ag dhe Ermira Shkodra u fejuan dhe martuan në fshehtësi.

Reperi kosovar vendosi që celebrimet për të dyja rastet ti bëjë larg syrit mediatik, meqë rast edhe ishte kohë pandemike.

Ata u fejuan e martuan shumë shpejt, e tani janë edhe prindër të një djali për të cilin kanë zgjedhur një emër mjaft të veçantë.

Kohë pas kohe dyshja simpatik kanë sjellë imazhe nga martesa e tyre, por jo edhe këtë të cilin Ermira e solli për herë të parë.

Sa pozë e bukur./Kosovarja/

The post Ermira sjellë foto të papublikuar nga martesa me Goldin appeared first on Gazeta Press.