Blerim Latifi i përshëndet deputetët me vargjet e Nolit: T’i, Halim që s’di këndim…

44
blerim-latifi-i-pershendet-deputetet-me-vargjet-e-nolit:-t’i,-halim-qe-s’di-kendim…

Në ditën kur deputetët do të diskutojnë për arsimin, Latifi ka publikuar vargjet e Nolit nga poezia Sulltani dhe Kabineti,

“Sot deputetët paskan debat parlamentar për arsimin në Kuvendin e Kosovës.E përshëndes këtë debat me vargjet e Nolit nga poezia Sulltani dhe Kabineti:

Ti, Halim që s’di këndim,

Je vezir për arsim…”, thuhet në postimin e Latifit.

Ndryshe, ky postim i tij vjen pas publikimit të formularëve për broshurën parlamentare. Në këta formularë, shumë deputetë s’kanë ditur ta shkruajnë fjalën “shqiptar”.