Nisma e quan hipokrite Qeverinë, kritikon që nuk veproi në mbrojtje të krerëve të UÇK-së

204
nisma-e-quan-hipokrite-qeverine,-kritikon-qe-nuk-veproi-ne-mbrojtje-te-krereve-te-uck-se

“Shteti duhet ta koordinojë mbrojtjen e të pandehurve. Pse heshti Albin Kurti kur gjykata duhej të vendoste për mbrojtjen në liri. Në cilësinë e udhëheqësit të opozitës Albin Kurti deklaroi se mbrojtja e krerëve të UÇK-së është edhe mbrojtje qeverie. Duam të dimë a është mbrojtje qeverie tani dhe a vlen për qeverinë që ai udhëheqë. Kjo qeveri  e paligjshme siç e quan qeverinë Hoti e tani nuk mund ta mbrojë vetveten e lëre më dikë tjetër. Duam të dimë se a varet qeveria vetëm nga Albin Kurti vlen vetëm kur të tjerët janë në pushtet”, u shpreh ai.

“Nisma kërkon nga kryeministri se koha është të bëjë atë që kërkonte nga të tjerët sa ishte në opozitë”, u shpreh Sherifi raporton EO.

Tutje ai e ka quajtur qeverinë Kurti 2 si qeveri hipokrite.