Ngec ligji për rimëkëmbje ekonomike!

399
ngec-ligji-per-rimekembje-ekonomike!

Qeverisë Kurti i kërkohet pako e re për ta përballuar pandeminë

Komuniteti i biznesit dhe opozita vlerësojnë se Qeveria ka ngecur në zbatimin e ligjit për rimëkëmbje ekonomike dhe mbështetjes së sektorit privat por edhe punëtorëve që kanë humbur vendet e tyre të punës për shkak krizës së shkaktuar nga pandemia Covid-19. Madje, parashohin që nëse vazhdon neglizhenca qeveritare dhe trendi me virusin korona, rikuperimi ekonomik do të jetë vështirë i arritshëm në dy vitet e ardhshme./21Media

The post Ngec ligji për rimëkëmbje ekonomike! appeared first on Gazeta Press.