Kjo është arsyeja e ardhjes së Kadri Veselit në Kosovë

282
kjo-eshte-arsyeja-e-ardhjes-se-kadri-veselit-ne-kosove

Rahovec.net merr vesh se Veseli është liruar për ta vizituar babanë e tij i cili ndodhet në spital në gjendje të rëndë shëndetësore.

Me t’u kthyer në Kosovë, Veseli ka vizituar spitalin e Mitrovicës “Dr.Sami Haxhibeqiri”, dhe po ruhet nga forca të shumta të sigurisë, përfshirë Policinë e Eulex-it.

Ende nuk dihet për sa kohë do të qëndrojë ai në Kosovë.