Nga sa gjuhë i flasin politikanët kosovarë?

202
nga-sa-gjuhe-i-flasin-politikanet-kosovare?

E me ta politikanëve kosovarë, iu bë që të flasin në gjuhë të ndryshme, njofton Klan Kosova.

Por sa gjuhë i dinë politikanët kosovarë dhe sa i rëndësishëm është zotërimi i disa gjuhëve nga elita politike?