Lladrovci: Refuzimi i lirimit me kusht të Kadri Veselit nga Gjykata e Hagës, më preku pa masë

221
lladrovci:-refuzimi-i-lirimit-me-kusht-te-kadri-veselit-nga-gjykata-e-hages,-me-preku-pa-mase

Lladrovci ka thënë se është prekur shumë nga ky vendim duke shprehur besimin për pafajësinë e Veselit dhe të tjerëve.

Postimi i plotë i tij:

Refuzimi i lirimit me kusht të Kadri Veselit nga Gjykata e Hagës, më preku pa masë.

Kam besuar dhe besoj në vendimet objektive të Dhomave të Specializuara dhe akuzat e shtetit që kreu gjenocid në Kosovë, do të hidhen poshtë.

Si shok e mik i Kadriut, kurrë nuk e kam besuar që ai do të jetë i shkëputur qoftë një minutë nga familja, prindërit dhe liria e Kosovës për të cilën punoi e dha aq shumë.

Kosova është heroike për bijtë e bijat e saj!/Rahovec.net/