Limaj: Pandemia ka sfiduar edhe më shumë punëtorët e të gjithë sektorëve në vend

193
limaj:-pandemia-ka-sfiduar-edhe-me-shume-punetoret-e-te-gjithe-sektoreve-ne-vend

Limaj shkruan se fatkeqësisht, kemi hyrë në vitin e dytë, që kur pandemia COVID-19 i ka sfiduar dhe dëmtuar edhe më shumë punëtorët e të gjithë sektorëve në vend dhe për këtë uroj që kjo periudhë e vështirë të ikën sa më parë.

Postimi i plotë:

Të gjithë punonjësve në vendin tonë ua uroj 1 Majin – Ditën Ndërkombëtare të Punës.

Fatkeqësisht, kemi hyrë në vitin e dytë, që kur pandemia COVID-19 i ka sfiduar dhe dëmtuar edhe më shumë punëtorët e të gjithë sektorëve në vend dhe për këtë uroj që kjo periudhë e vështirë të ikën sa më parë.

Përkushtimi i institucuoneve tona duhet të jetë gjithmonë në funksion të krijimit të kushteve sa më të mira, që punëtorët të kenë të drejta të garantuara, ku siguria e shëndeti në punë të jenë në nivelin më të lartë, sipas standardeve më të mira europiane, ku ne synojmë të aspirojmë. Urime! FL/Rahovec.net/