Kërkohet rritje e pagës minimale në 350 euro

154
kerkohet-rritje-e-pages-minimale-ne-350-euro

 

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat e Kosovës ka protestuar për shkak të gjendjes së rëndë të punëtorëve të sektorit privat të Kosovës.

Ata kanë kërkuar themelimin e gjykatës së punës, rritjes së pagës minimale në 350 euro dhe kontratën kolektive.

Kryetari i Sindikatës, Jusuf Azemi tha sektori privat ka pagat më të ulëta në rajon.

The post Kërkohet rritje e pagës minimale në 350 euro appeared first on Gazeta Press.