Hoxhaj: Thaçi, Veseli, Krasniqi dhe Selimi janë heronj të gjallë të Kosovës

150
hoxhaj:-thaci,-veseli,-krasniqi-dhe-selimi-jane-heronj-te-gjalle-te-kosoves

Sipas tij, këto katër personalitete janë sinonim i lirisë dhe pavarësisë së Kosovës.

“Hashim Thaçi, Kadi Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi janë heronjtë të gjallë të Kosovës, janë sinonim të lirisë dhe pavarësisë tonë. Ata që dikur e krijuan historinë – sot po e mbrojnë nga përpjekjet për ta rishkruar atë”, ka shkruar Hoxhaj. /Rahovec.net/