Si të fuqizohen ligjet për zhvillimin ekonomik?

178
si-te-fuqizohen-ligjet-per-zhvillimin-ekonomik?

Komisioni për Ekonomi takohet me përfaqësues të Odës së Afarizmit

OAK kërkoi nga KuvendiFuqizimi i ligjeve, Gjykata Komerciale, Ligji për Investime Strategjike dhe oferta më e favorshme e të bërit biznes është më se e domosdoshme për bizneset në rritjen ekonomike dhe mirëqenien sociale në vend. Kështu tha kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi, gjatë takimit me Komisionin Parlamentar për Ekonomi Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti./21Media

The post Si të fuqizohen ligjet për zhvillimin ekonomik? appeared first on Gazeta Press.