Policët civilë arrestojnë 18 vjeçarin e dyshuar për disa raste të vjedhjeve në Prishtinë

225
policet-civile-arrestojne-18-vjecarin-e-dyshuar-per-disa-raste-te-vjedhjeve-ne-prishtine

Sot, në lagjen Tophane në Prishtinë, hetuesit policor të stacionit Policor Qendra, të cilët (me rroba civile) janë të përfshirë ne Planin Operetiv për Prandalimin dhe Zbulimin e vjedhjeve, kanë arrestuar një person të dyshuar për për disa vjedhjeve të rënda.

Rastet kanë ndodhë në periudha dhe lokacione të ndryshme, kryesisht në rajonin e Prishtinës, shkruan lajmi.net.

Ka qenë reagimi i shpejtë i hetuesve në ai që ka rezultuar me arrestimin e të dyshuarit:

E.G . mashkull, 18 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës.

Personi i dyshuar me rekomandimin e prokurorit të shteti është dërguar në mbajtje, përderisa hetuesit po kryejnë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore e procedurale lidhur me 9 raste të vjedhjeve të rënda ,që dyshohet të jetë i përfshirë i arrestuari.