Kryesia e Kuvendit takohet nesër, këto janë pikat e rendit të ditës

108
kryesia-e-kuvendit-takohet-neser,-keto-jane-pikat-e-rendit-te-dites

Këto janë pikat e rendit të ditës:

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë plenare:

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave. /Rahovec.net/