Gjakovari i reagon Sarës pas asaj çka tha për Gajlanin

215
gjakovari-i-reagon-sares-pas-asaj-cka-tha-per-gajlanin

Edhe puntanta e sontme në “Përputhen” solli shumë të papritura mes konkurrentëve.

Takimi i Sindit me Geljanin e bëri Sarën xheloze, andaj ajo kërkoi takim 4 minutësh, ku edhe tregoi një vendim që nuk pritej.

Sara tha se Geljani është arsyeja e vetme përse po qëndron në program, ngase nuk e sheh veten të lidhur me asnjë djalë tjetër.

Në anën tjetër Geljani kërkoi pak kohë ngase deklaratën e saj nuk e priste, por nuk mungoi reagimi i Atdheut, me të cilin para disa javësh ishte shumë e afërt.

“Po më vjen keq për Geljanin, s’jemi dele, nuk hamë bar.

Nuk e besoj gjithë këtë”, u shpreh ai.

Në anën tjetër Sara tha se me Atdheun kishte një takim si mundësi të dytë dhe nuk e dinë ku janë, andaj dëshiron të fokusohet tek Geljani.

The post Gjakovari i reagon Sarës pas asaj çka tha për Gajlanin appeared first on Gazeta Press.