Arrestohet në Gllarevë personi i kërkuar, dërgohet në Dubravë menjëherë

145
arrestohet-ne-gllareve-personi-i-kerkuar,-dergohet-ne-dubrave-menjehere

Policia e Kosovës – Stacioni Policor nё  Klinë, me qëllim të realizimit të urdhëresë se Gjykatës Themelore Pejë,  për arrestimin e personit që ishte në kërkim me urdhërarrest.

“Pas një pune operativo-hetimore, ka arritur që të siguroj informacione mbi vendndodhjen e personit të kërkuar, dhe me datë 28.04.2021, i njëjti është arrestuar në fshatin Gllarevë-Klinë,

Personi i arrestuar ka kryer veprën penale:

“Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge””, njofton policia.

Pas arrestimit i njejti është dërguar në Qendrën Korrektuese në Dubrave në vuajtje të denimit prej dhjetë muajsh.